Pentublogi C

3.7.
Niin sanottu täysi-ikäisyys on koittanut ja pienet ovat lentäneet omiin koteihin. On käsittämätöntä miten nopeasti aika on taas hurahtanut, tuntuu että jo pari tuntia pentujen lähdöstä aika on kerennyt kullata muistot ja voisin elää tämän ajan uudestaan! 
Toivon sydämmeni pohjasta kaikille pikku tyypeille ihanaa elämää!

Luna (Napero)
Cara (Ipana)
Neela (Panda)
Aini (Kersa)
Neo (skidi)Nova (Skunkki)


26.6.
7viikkoa täynnä, taas oli aika madotuksen. Ollaan hienoja pieniä pörrökasoja jotka haluaa hurjasti rakkautta ja meininkiä elämäänsä. Ollaan käyty autoilemassa ja tutustumassa uusiin paikkoihin, reippaasti mennään. Mutta joku itsesuojeluvaisto sentään löytyy ja välillä pitää vähän miettiä että kannattaako ihan suunapäänä mennä uutta kohti. Pian alkaa tämäkin porukka lentämään pesästä kohti uusia seikkailuita.
Yksi narttu on peruutuksen vuoksi vapaana!

Napero


Panda


Ipana


Kersa


Neo (skidi)


Skunkki
19.6.
6viikkoa ikää, tänään olikin jännä päivä kun oli eläinlääkärin tarkastus. Nyt on sirut niskassa ja kaikilla terveen paperit, eläinlääkäri totesi että kyllä näistä saa jotkut ihania perheenjäseniä. Käytiin tänään myös ekaa kertaa autoretkellä läheisellä kentällä, siitä kuvamateriaalia alempana. Reippaita tyyppejä ovat, ja hyvin jaksoivat vaikka ollaan tänään oltu 8h ulkona.
Rakennekuvat ei ollut tänään ihan vimosen päälle, kun tyypeillä oli niin kauhea nälkä että ei meinattu malttaa olla paikoillaan.

Napero
Panda
IpanaKersa
Skidi
Skunkki


12.6.
5vk täynnä. Taas on jouduttu matolääkettä maistelemaan, mutta saatiin maistella myös kanakauloja, ne oli huomattavasti parempia! Tyypit reipastuu kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia, enää ei jäädä isojen pentujen jalkoihin ulkoleikeissä. Lopussa vielä tunnelma kuvia tältä viikolta

Napero
Panda
Ipana
Kersa
Skidi
Skunkki

5.6
4vk mittarissa! Vilinä ja vilske alkaa lisääntymään. Viikolla tyypit muuttivat alakertaan isojen tyyppien naapuriin, he pääsivät myös ulkona peuhaamaan yhdessä koko sakki. Hieman pienet jäävät vielä jalkoihin, mutta jo tänään huomasi että alkoi tulla vastalauseita C-tyyppien suunnalta!29.5
3vk mittarissa! Niin se aika hurahtaa ja oli aika avartaa maailmaa. Tänään oli hurja päivä kun käytiin ulkona, saatiin "oikeeta ruokaa", matolääkettä ja tuttu pentulaatikkokin vaihtui isommaksi tilaksi. Hieman alkukankeutta oli vielä havaittavissa tyypeissä, toivottavasti säät sallii niin pääsemme totuttelemaan kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen.


Napero
Panda
Ipana
Kersa
Skidi
Skunnki

22.5
2vk mittarissa! Silmät on auennut ja kuulo alkaa pikkuhiljaa toimimaan. Jalat kantaa ihan kohta ja sitten mennään kovaa! Kynnet on nyt leikattu toista kertaa ja seuraavaksi alkaa viihtyisä viikko, kun temmellys ja leikkiminen alkaa. Seuraavan viikon aikana myös hampaat alkaa puhkeamaan.
Muksut on edelleen kovin tyytyväistä sakkia, me syödään ja sit nukutaan, alkuviikosta oli hieman mahakipuja, mutta niistä päästiin onneksi eroon.

NaperoPanda
IpanaKersa
SkunkkiSkidi
15.5
 Ensimmäinen viikko koettu. Nämä tyypit on kyllä niin rennon rempseitä kavereita ettei tosikaan! No parilta löytyy pikku ripaus pippuria, mutta aika pieni ripaus. Tänään leikattiin ekaa kertaa kynnet, sekin oli tosi ookoo. Masut kasvaa tasasesti, meno jalka alkaa pikkuhiljaa vipattaa ja kaikilla on kaikki hyvin!

NaperoPandaIpanaKersaSkidiSkunkki8.5
Muutaman tunnin ikäiset kuvat, nimet on saanut ideansa äitienpäivästä

 Napero

Taapero

Ipana

Kersa

Skidi (uros)

Beibi

Mikä ihana tapa viettää äitienpäivää! 5 narttua, 1 uros putkahti maailmaan 8.5.2022
Emä ja pennut voivat hyvin, kuulumisia päivitellään piakkoin. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!