Pentublogi A

Linkki facebook albumiin jonne lisäilen kuvia pentueesta --> Tässä

Kahdeksan viikkoa mittarissa!! Nämä taisi olla elämän nopeimmat kahdeksan viikkoa... Lauantaihin mennessä kaikki pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa. Pennut on kasvanut ja kehittynyt upeasti.
Niistä tuli niin hienoja yksilöitä, joista kuulaan vielä <3 !

Una

Una

Tirppa

Tirppa

Rollo

Rollo

Rocky

Rocky

Alvar

Alvar

Unto

Unto
Miki

Miki

14.8 kuva pläjäys, me nautitaan vielä tästä kokoonpanosta. Huomisesta eteenpäin alkaa porukka hipsiä omiin koteihinsa...

9.8 Pennut tulivat 7 viikkoa, nyt on silmät peilattu ja kaikilla oli onneksi täysin terveet silmät. Tänään oli taas madotuksen aika, yäk! Ensimmäinen pentu ja mamma koira lähivät tänään yhtä matkaa pois meiltä. Johan sitä vikaa mustaa pentua tuli etsittyä, kun käytiin maalla juoksemassa. Seuraava pupsi lähtee keskiviikkona omaan kotiin, ja sen jälkeen pikkuhiljaa kaikki lähtee. Yksi onneksi jää kotiin!

Una

MindyTirppa

Simba

Rocky

Alvar

Unto

Nuutti


8.8 Otettuja kuvia

2.8 Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää, kun maailma antaa kaikkein parastaan? 6 viikkoa mennyt ja viikon päästä lähtee ensimmäinen pentu. Välillä on pakko vaan pysähtyä nauramaan pennuille tai vain rutistaa pentuja ja toivoa että se hetki ei loppuisi koskaan.

Pennut saivat tänään sirun niskaan, ja ell kävi heidät tarkastamassa. Pennut löytyvät jo koiraNetistäkin. Ensi viikolla olisi vielä jännitettavää, kun on pentujen silmäpeilaus. Sitten vain nautin viimeisistä hetkistä pentujen kanssa.
Lila

Ariel
Tirppa
Simba

Shadow

Alvar

Valtti

Nuutti

27.7 Eilen tuli jo viisi viikkoa täyteen pennuille. En kerennyt eilen julkaista postausta, mutta tässä tulee kuvat. Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hurjasti, ja heidät on nyt madotettu kahdesti. Pennut jaksavat leikkiä jo pidempää ja hakeutuvat mielellään ulos tarpeilleen.

Lila


Ariel

Tirppa

Simba

Shadow

Alvar

Valtti

Nuutti

Lila

Ariel

Tirppa

Simba

Shadow

Ariel

Valtti

Nuutti25.7 Ollaan käyty usein ulkona mutta tänään oltii ekaa kertaa autossa ja kunnolla ulkona. Tässä kuva bläjäys siitä.


19.7 Neljä viikkoa mittarissa!! Marsut alkaa näyttää oikeasti koirilta, tässä kuvat tältäpäivältä.

Lila

Lila

Ariel

Ariel

Tirppa

Tirppa

Simba

Simba

Shadow

Shadow
Shadow

Alvar

Alvar

Valtti

Valtti

Nuutti

Nuutti

 17.7 Pennut on alkanut rapsuttamaan korvan takaa ilman kaatumista, myös ravistelu välillä onnistuu ilman kaatumista. Tänään oltiin tokaa kertaa ulkona ja tässä kuva ryöppy niistä...


14.7 Tänne kuuluu hyvää, ruoka maistuu ja masut kasvaa. Pupsit leikkii jo aika hurjasti, aitaus on vaihdettu isommaski. Shadow tuli pari kertaa yli viime aitauksesta, joten oli pakko vaihtaa. Hampaat on puhjennut siltä ne naskalit tulee!
12.7 En voi uskoa todeksi tätä ajan juoksua, mutta pennut ovat jo kolme viikkoa vanhoja. Pennut ovat päässeet maistelemaan ruokaa ja heidät on madotettu ekaa kertaa. Pennut leikkivät päivä päivältä enemmän, ja osaavat jo rapsuttaa itseaan korvan takaa. Saas nähdä kauan he ovat enää nykyisessä aitauksessa, välillä on turhan lähellä pako yritysten onnistuminen.
Lila

Lila

Ariel

Ariel

Tirppa

Tirppa

Simba

Simba

Shadow

Shadow

Alvar

Alvar

Valtti

Valtti

Nuutti

Nuutti


9.7 Tänään pennut saivat maistaa vähän kermaviiliä ja nappula muussia. Vissii oli ihan hyää, ainakin sotkuista puuhaa tuo syöminen oli. Pennut on alkanut olla enemmän hereillä, ja yrittävät leikkiä lelujen ja sisarusten kanssa.

5.7 Kaksi viikkoa täynnä! Täällä on jo melkein kaikilla silmät auki. Temmellys alkaa olemaan jo aika kovaa, ja Shadow on kerran karannut aitauksesta. Tässä kaksi viikkos kuvat, voin kertoa että oli erittäin paljon vaikeampaa ottaa kuvat verrattuna viime viikkoon!

Lila

Ariel

Tirppa

Nuutti

Alvar

Simba

Valtti

Shadow


30.6  Mitään ihmeellistä ei meidän elämään vielä kuulu, täällä syödään, nukutaan ja kasvetaan. Kovasti odotan että aistit alkaa heräilemään. Ei tuntuisi enään yhtää niin hölmöltä höpötellä pupseille.

Se on kulkaas 28.6 eli laatikon asukit on ollut viikon tälläpuolella mahaa! Ipanat on kasvanut erittäin hienosti, kaikki on reilusti tuplannut syntymäpainonsa <3


Lila


Ariel

Tirppa

Nuutti

Alvar

Simba

Valtti

Shadow
27.6 Heippa kaikki! Laatikossa alkaa kuhina kasvamaan, vielä ei osata kävellä mutta silti mennään kovaa. Huomenna tulee viikko täyteen ja nyt ollaan opeteltu hännän heiluttamista, haukottelua ja sit takajalan heiluttamista jos joku rapsuttaa korvantakaa.


25.6 Me ollaan taas päivä päivältä isompia ja pehmosempia! Meillä masut kasvaa oikein hyvää tahtia. Että meidän elämässä on asiat aika hyvin. - Laitan uudet passi kuvat ja paino käyrän pennuista torstaina kun tulee viikko täyteen masun tällä puolella.


24.6 Toivottavasti tykkäätte katsoa kuvia, sillä tässä muutamia.(22.6 otettu osa kuvisa) Muuten meille kuuluu hyvää, 6/7 pennuista on tuplannut painonsa nyt 3 vuorokauden ikäisinä. Maito maistuu, erittäin hyvin! Niin hyvin että se ihan meinaa välillä loppua kesken.


22.6.18 Valtakunnassa asiat aika kivasti! Valtti-herralle maistuu ruoka erittäin hyvin, hän onkin
pesueen isoin. Viisi muuta pentua nostaa tasaisesti painoa ja on aika saman kokoisia keskenään. Sitten on Tirppa ja Alvar meidän pikkupippurit. He ovat huomattavasti kaikkia pienempiä, vaikka kova taistelu tisseille onkin jäävät he usein isompien alle. Mutta maasta se pieninkin ponnistaa, vai mites se sanonta meneekään. Wanda-mamma on alkujärkytyksestä selvinnyt, ja hoitaa nyt lempeästi pienokaisiaan. Vähän saa välillä käydä auttamassa pentujen pissatuksen kanssa, mutta muuten mamma hoitaa hienosti. Ihanaa juhannusta kaikille!!


Ariel
Lila

Tirppa

Nuutti

Alvar

Simba

Valtti

Shadow

Pennut ovat maailmassa! 5 urosta ja 3 narttua putkahti maailmaan 21.6.2018. Emä ja pennut voivat tällähetkellä hyvin, lisää kuulumisia tulossa.